Non-profit

Uw financiën, uitstekend geregeld. Laat ons uw financiële zorgen beheren zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Betrouwbare experts, optimale oplossingen.

Non-profit expertise

Non-profit organisaties hebben specifieke behoeften en uitdagingen op het gebied van financiële administratie. Kroessvisser biedt uitgebreide diensten die zijn afgestemd op de unieke eisen van non-profit sectoren. Onze experts begrijpen de complexe regelgeving en rapportagevereisten waarmee non-profits te maken hebben. Wij zorgen voor nauwkeurige boekhouding, transparante financiële rapportages en effectieve budgettering, waardoor u zich kunt concentreren op uw missie.

Daarnaast bieden wij begeleiding bij fondsenwerving, subsidieaanvragen en fiscale voordelen. Ons doel is om uw organisatie financieel gezond en compliant te houden, zodat u uw impact kunt maximaliseren. Kies voor Kroessvisser en ervaar hoe onze expertise uw non-profit organisatie kan versterken. Met ons aan uw zijde bent u verzekerd van een betrouwbare partner die uw doelen begrijpt en ondersteunt. Laat ons u helpen om uw administratieve lasten te verlichten en uw operationele efficiëntie te verbeteren. Kroessvisser: uw partner in non-profit succes en duurzaamheid.

We,Are,Successful,Team,Of,Social,Workers.,Group,Of,People

Betrouwbare ondersteuning

Non-profit organisaties kunnen vertrouwen op de betrouwbare ondersteuning van Kroessvisser voor al hun financiële behoeften. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om uw administratieve processen te stroomlijnen en uw organisatie compliant te houden. Onze diensten omvatten boekhouding, financiële rapportages, budgetbeheer en fiscale advisering. Met onze diepgaande kennis van de non-profit sector helpen wij u om de best practices toe te passen en uw financiële efficiëntie te maximaliseren.

Daarnaast ondersteunen wij u bij het opstellen van jaarverslagen en het beheren van donateursfondsen. Kroessvisser zorgt ervoor dat uw financiële systemen robuust en transparant zijn, waardoor u zich volledig kunt richten op het realiseren van uw missie. Vertrouw op onze deskundigheid en toewijding om uw non-profit organisatie te laten groeien en bloeien. Kroessvisser: uw partner in betrouwbare non-profit ondersteuning en groei.

Volunteers,Collecting,Food,Donations,In,Warehouse.,Team,Of,Volunteers,Holding

Over ons

Kroesvisser is een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers in de echte economie ondersteunt. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij diensten aan zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, en cybersecurity. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid, en lokale betrokkenheid. Wij helpen bedrijven hun prestaties en privésituatie duurzaam te verbeteren door actuele inzichten en oplossingen te bieden. Onze toegewijde specialisten staan klaar om u te begeleiden naar succes, zowel lokaal als internationaal.

Onze diensten

KroesVisser biedt een breed scala aan diensten, zoals accountancy, audit & assurance, belastingadvies, corporate finance, en cyber security. Onze specialisten ondersteunen u met tijdbesparende oplossingen, nauwkeurige controles en heldere adviezen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw financiële processen of het beveiligen van uw gegevens, wij staan klaar om u te helpen. Zo kunt u zich volledig richten op succesvol ondernemen, wetende dat uw zakelijke behoeften in betrouwbare handen zijn.

Business,Woman,Using,Magnifying,To,Review,Balance,Sheet,Annual.,Audit

Audit & assurance

KroesVisser biedt hoogwaardige audits en controles, optimaliseert bedrijfsvoering, beheerst risico’s, en ondersteunt bij naleving van regelgeving.

Lees verder »
Succesvolle financiering draait om het vinden en slim beheren van kapitaal voor duurzame groei.
Lees verder
Trendline magazine
Financiering is de brandstof voor zakelijke groei; het zet dromen om in realiteit.
Lees verder
Lifestyle digest
In ondernemerschap is financiering een strategische partner die de weg naar succes verlicht.
Lees verder
Explorer weekly

Efficiënte administratie

Efficiënte administratie is cruciaal voor het succes van non-profit organisaties. Kroessvisser biedt uitgebreide administratieve diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van de non-profit sector. Ons team van experts zorgt voor nauwkeurige boekhouding, transparante financiële rapportages en effectieve budgettering. Wij begrijpen de specifieke regelgeving en rapportagevereisten waarmee non-profits te maken hebben en zorgen ervoor dat uw organisatie altijd compliant is.

Daarnaast bieden wij begeleiding bij fondsenwerving, subsidieaanvragen en het optimaliseren van fiscale voordelen. Met onze ondersteuning kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw missie, terwijl wij zorgen voor de financiële gezondheid van uw organisatie. Kies voor Kroessvisser en ervaar de voordelen van een efficiënte administratie. Laat ons u helpen om uw operationele efficiëntie te verbeteren en uw impact te vergroten. Kroessvisser: uw partner in efficiënte non-profit administratie en succes.

Helpful,Team,Of,Social,Workers.,Group,Of,Mixed,Race,People