Zorg & welzijn

Uw financiën, uitstekend geregeld. Laat ons uw financiële zorgen beheren zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Betrouwbare experts, optimale oplossingen.

Zorg begeleiding

Zorginstellingen en welzijnsorganisaties hebben te maken met complexe financiële en juridische vraagstukken. Kroessvisser biedt gespecialiseerde diensten aan die zijn toegesneden op de unieke behoeften van deze sector. Ons team van ervaren accountants en notarissen helpt u bij het optimaliseren van uw financiële processen, zodat u zich kunt richten op het verlenen van zorg. Wij bieden ondersteuning bij financiële planning, belastingadvies en compliance met de geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast adviseren wij bij fusies, overnames en herstructureringen binnen de zorgsector. Onze persoonlijke benadering en diepgaande kennis van de zorg- en welzijnssector zorgen ervoor dat uw organisatie altijd voldoet aan de hoogste normen van financiële en juridische integriteit. Vertrouw op Kroessvisser voor deskundig advies en begeleiding die uw organisatie helpt groeien en bloeien. Uw missie om zorg en welzijn te verbeteren, wordt ondersteund door onze toewijding aan uw succes. Kroessvisser: uw partner in financiële en juridische zorgbegeleiding.

Serious,Gp,Doctor,Showing,Tablet,Screen,To,Old,70s,Female

Welzijn advies

Welzijnsorganisaties staan voor de uitdaging om hun middelen optimaal te beheren en tegelijkertijd de kwaliteit van hun diensten te waarborgen. Kroessvisser biedt op maat gemaakt financieel en juridisch advies om welzijnsorganisaties te ondersteunen in hun missie. Ons team van experts helpt u bij het opstellen van effectieve financiële strategieën, belastingoptimalisatie en naleving van relevante wet- en regelgeving. Wij begrijpen de unieke eisen van de welzijnssector en bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om advies bij subsidies, financiële rapportages of juridische structuren, Kroessvisser staat klaar om uw organisatie te ondersteunen. Onze proactieve benadering en grondige kennis van de welzijnssector zorgen ervoor dat uw organisatie sterk en veerkrachtig blijft. Kies voor Kroessvisser voor betrouwbare en deskundige begeleiding die bijdraagt aan uw succes en groei. Samen werken we aan een betere toekomst voor uw organisatie en de gemeenschappen die u dient.

Qualified,Female,Dietitian,,Nutritionist,,Healthy,Food,Expert,,Doctor,Of,Alternative

Over ons

Kroesvisser is een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers in de echte economie ondersteunt. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij diensten aan zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, en cybersecurity. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid, en lokale betrokkenheid. Wij helpen bedrijven hun prestaties en privésituatie duurzaam te verbeteren door actuele inzichten en oplossingen te bieden. Onze toegewijde specialisten staan klaar om u te begeleiden naar succes, zowel lokaal als internationaal.

Onze diensten

KroesVisser biedt een breed scala aan diensten, zoals accountancy, audit & assurance, belastingadvies, corporate finance, en cyber security. Onze specialisten ondersteunen u met tijdbesparende oplossingen, nauwkeurige controles en heldere adviezen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw financiële processen of het beveiligen van uw gegevens, wij staan klaar om u te helpen. Zo kunt u zich volledig richten op succesvol ondernemen, wetende dat uw zakelijke behoeften in betrouwbare handen zijn.

Business,Woman,Using,Magnifying,To,Review,Balance,Sheet,Annual.,Audit

Audit & assurance

KroesVisser biedt hoogwaardige audits en controles, optimaliseert bedrijfsvoering, beheerst risico’s, en ondersteunt bij naleving van regelgeving.

Lees verder »
Succesvolle financiering draait om het vinden en slim beheren van kapitaal voor duurzame groei.
Lees verder
Trendline magazine
Financiering is de brandstof voor zakelijke groei; het zet dromen om in realiteit.
Lees verder
Lifestyle digest
In ondernemerschap is financiering een strategische partner die de weg naar succes verlicht.
Lees verder
Explorer weekly

Zorg zekerheid

In de zorgsector is financiële en juridische zekerheid van cruciaal belang. Kroessvisser biedt gespecialiseerde diensten om zorginstellingen te ondersteunen bij het waarborgen van hun financiële stabiliteit en juridische compliance. Ons team van ervaren professionals helpt u bij het beheren van uw financiële administratie, het optimaliseren van belastingaangiften en het naleven van complexe wet- en regelgeving. Daarnaast bieden wij advies bij strategische beslissingen zoals fusies, overnames en herstructureringen.

Met onze diepgaande kennis van de zorgsector kunnen wij u voorzien van op maat gemaakte oplossingen die uw organisatie helpen bloeien. Onze persoonlijke benadering en toewijding aan uw succes maken ons de ideale partner voor uw financiële en juridische behoeften. Vertrouw op Kroessvisser voor zekerheid en expertise in de zorg. Samen bouwen we aan een stabiele en succesvolle toekomst voor uw organisatie, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het bieden van hoogwaardige zorg.

Doctors,Workplace,With,White,Tablet,Stethoscope,And,Mask