Over ons

Uw financiën, uitstekend geregeld. Laat ons uw financiële zorgen beheren zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Betrouwbare experts, optimale oplossingen.

Over Kroesvisser

Wij zijn KroesVisser, een toonaangevend kantoor in Nederland dat uitblinkt in klanttevredenheid en kwaliteit voor MKB-ondernemers. Onze passie ligt bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en zorgen voor een groot deel van de werkgelegenheid. We ondersteunen familiebedrijven die zorgvuldig omgaan met hun bedrijf, klanten en medewerkers. Deze bedrijven gaan telkens nieuwe uitdagingen aan en zijn wendbaar. 

Wij noemen dat: werken in de echte economie. Met persoonlijke betrokkenheid en korte communicatielijnen bieden wij ondersteuning op zowel zakelijk als privégebied. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij financieel inzicht, belastingadvies, strategische ondersteuning, bedrijfsovername begeleiding en tijdsbesparende administratie in de agrarische sector. Neem contact met ons op voor deskundig advies en professionele ondersteuning.

Two,Business,Executives,Discussing,Financial,Legal,Papers,In,Office,At

Prestatieverbetering

Wij helpen u om uw zakelijke en privéambities te realiseren. Onze accountants bieden aandacht, de juiste inzichten en doelgerichte adviezen. Wij stellen en controleren jaarrekeningen, verzorgen (salaris)administraties en fiscale aangiften, en bieden financiële inzichten. Onze expertise helpt bij bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, prestatieverbetering, personeelsoptimalisatie en privévermogensbeheer.

Wij begrijpen dat beslissingen vaak zowel een zakelijke als emotionele kant hebben. Daarom zijn we oprecht betrokken en investeren in een duurzame en waardevolle relatie. Onze dienstverlening is breed en gericht op het verbeteren van uw bedrijfsprestaties en privéomstandigheden, met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid.

We,Use,A,Variety,Of,Metrics,To,Assess,The,Performance

Over ons

Kroesvisser is een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers in de echte economie ondersteunt. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij diensten aan zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, en cybersecurity. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid, en lokale betrokkenheid. Wij helpen bedrijven hun prestaties en privésituatie duurzaam te verbeteren door actuele inzichten en oplossingen te bieden. Onze toegewijde specialisten staan klaar om u te begeleiden naar succes, zowel lokaal als internationaal.

Onze diensten

KroesVisser biedt een breed scala aan diensten, zoals accountancy, audit & assurance, belastingadvies, corporate finance, en cyber security. Onze specialisten ondersteunen u met tijdbesparende oplossingen, nauwkeurige controles en heldere adviezen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw financiële processen of het beveiligen van uw gegevens, wij staan klaar om u te helpen. Zo kunt u zich volledig richten op succesvol ondernemen, wetende dat uw zakelijke behoeften in betrouwbare handen zijn.

Business,Woman,Using,Magnifying,To,Review,Balance,Sheet,Annual.,Audit

Audit & assurance

KroesVisser biedt hoogwaardige audits en controles, optimaliseert bedrijfsvoering, beheerst risico’s, en ondersteunt bij naleving van regelgeving.

Lees verder »
Succesvolle financiering draait om het vinden en slim beheren van kapitaal voor duurzame groei.
Lees verder
Trendline magazine
Financiering is de brandstof voor zakelijke groei; het zet dromen om in realiteit.
Lees verder
Lifestyle digest
In ondernemerschap is financiering een strategische partner die de weg naar succes verlicht.
Lees verder
Explorer weekly

Onze missie

Kroesvisser is opgericht met de visie om hoogwaardige juridische dienstverlening te bieden aan de zakelijke markt. Vanaf het begin hebben wij ons onderscheiden door diepgaande sectorkennis en klantgerichte aanpak. Onze geschiedenis is gekenmerkt door groei en ontwikkeling, waarbij we ons voortdurend hebben aangepast aan de veranderende behoeften van onze cliënten.

Wij helpen u om uw zakelijke en privéambities te realiseren. Onze accountants bieden aandacht, de juiste inzichten en doelgerichte adviezen. Wij stellen en controleren jaarrekeningen, verzorgen (salaris)administraties en fiscale aangiften, en bieden financiële inzichten. Onze expertise helpt u verder bij specifieke situaties zoals bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, prestatieverbetering, personeelsoptimalisatie en privévermogensbeheer.

Old,Book,In,Library,With,Judge,Gavel,On,Open,Law