Vestigingen

Uw financiën, uitstekend geregeld. Laat ons uw financiële zorgen beheren zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Betrouwbare experts, optimale oplossingen.

Vestiging Amsterdam

Onze vestiging in Amsterdam bevindt zich in het hart van de stad en is strategisch gelegen om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Het kantoor in Amsterdam biedt een breed scala aan juridische diensten, waaronder bedrijfsrecht, vastgoedrecht, en fusies en overnames. Onze advocaten en notarissen in Amsterdam hebben diepgaande kennis van de lokale markt en regelgeving, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden. 

Wij werken nauw samen met bedrijven en particulieren om hun juridische uitdagingen effectief aan te pakken. Of het nu gaat om complexe transacties of juridisch advies, ons team in Amsterdam staat klaar om u te ondersteunen. Door onze centrale ligging en uitstekende faciliteiten kunnen we snel en efficiënt reageren op de behoeften van onze cliënten. Bij Kroessenvisser Amsterdam bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare juridische ondersteuning.

Architecture,Of,Contemporary,Modern,High,Rise,Buildings,In,Financial,District

Vestiging Rotterdam

De vestiging van Kroessenvisser in Rotterdam speelt een cruciale rol in onze dienstverlening. Gelegen in een van de grootste havens ter wereld, biedt dit kantoor gespecialiseerde juridische diensten op het gebied van maritiem recht, handelsrecht, en internationale handelstransacties. Ons team van ervaren advocaten en notarissen heeft een grondige kennis van de dynamische Rotterdamse markt en de unieke juridische vraagstukken die daarbij horen. 

Wij werken samen met diverse sectoren, van logistiek en transport tot industrie en technologie, en bieden op maat gemaakte juridische oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze cliënten. Onze vestiging in Rotterdam staat bekend om haar pragmatische aanpak en snelle reactietijd, wat essentieel is in de snelle en veeleisende wereld van internationale handel. Vertrouw op Kroessenvisser Rotterdam voor al uw juridische kwesties.

Two,Skyscrapers,In,The,'zuidas',Business,District,Located,In,Amsterdam,

Onze diensten

KroesVisser biedt een breed scala aan diensten, zoals accountancy, audit & assurance, belastingadvies, corporate finance, en cyber security. Onze specialisten ondersteunen u met tijdbesparende oplossingen, nauwkeurige controles en heldere adviezen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw financiële processen of het beveiligen van uw gegevens, wij staan klaar om u te helpen. Zo kunt u zich volledig richten op succesvol ondernemen, wetende dat uw zakelijke behoeften in betrouwbare handen zijn.

Business,Woman,Using,Magnifying,To,Review,Balance,Sheet,Annual.,Audit

Audit & assurance

KroesVisser biedt hoogwaardige audits en controles, optimaliseert bedrijfsvoering, beheerst risico’s, en ondersteunt bij naleving van regelgeving.

Lees verder »

Over ons

Kroesvisser is een toonaangevend adviesbureau dat ondernemers in de echte economie ondersteunt. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij diensten aan zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, en cybersecurity. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid, en lokale betrokkenheid. Wij helpen bedrijven hun prestaties en privésituatie duurzaam te verbeteren door actuele inzichten en oplossingen te bieden. Onze toegewijde specialisten staan klaar om u te begeleiden naar succes, zowel lokaal als internationaal.

Vestiging Den Haag

Onze vestiging in Den Haag is gespecialiseerd in internationale juridische zaken en geschillenbeslechting. Den Haag, als juridische hoofdstad van Nederland, biedt een unieke omgeving voor ons kantoor, met nabijheid tot internationale rechtbanken en tribunalen. Ons team van advocaten en notarissen in Den Haag heeft uitgebreide ervaring in internationaal recht, mensenrechten, en diplomatieke kwesties. 

Wij bieden juridisch advies en ondersteuning aan zowel overheden als internationale organisaties en bedrijven. Ons kantoor in Den Haag is uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten om onze cliënten de best mogelijke service te bieden. Wij begrijpen de complexiteit van internationale juridische vraagstukken en streven ernaar om onze cliënten door deze uitdagingen heen te leiden met deskundigheid en integriteit. Bij Kroessenvisser Den Haag staan uw internationale belangen centraal.

Den,Haag,,Netherlands, ,August,25,2021,:,An,Overview