Advocaat vastgoedrecht

Ben jij een gedreven advocaat met een passie voor vastgoedrecht? Bij Kroessenvisser zoeken wij een expert die ons team komt versterken. Als advocaat vastgoedrecht adviseer en begeleid je cliënten bij vastgoedtransacties, projectontwikkeling, en huurgeschillen. Je beschikt over diepgaande kennis van vastgoedwetgeving en hebt ervaring met het opstellen en onderhandelen van contracten.

Bij Kroessenvisser bieden we een dynamische werkomgeving met mogelijkheden voor professionele groei. Je werkt in een multidisciplinair team dat zich richt op maatwerk en klantgerichtheid. Onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam bieden uitstekende faciliteiten en een inspirerende werkomgeving. Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@kroessenvisser.nl en word onderdeel van ons toonaangevende advocatenkantoor.

Solliciteer nu

Wij bieden een dynamische werkomgeving, professionele groei, en een klantgerichte aanpak. Sluit je aan bij een toonaangevend advocatenkantoor en werk met een team van experts aan uitdagende juridische vraagstukken.