Notaris ondernemingsrecht

Kroessenvisser is op zoek naar een ervaren notaris gespecialiseerd in ondernemingsrecht. In deze rol bied je juridische ondersteuning aan bedrijven bij fusies, overnames en andere complexe transacties. Je hebt diepgaande kennis van het ondernemingsrecht en ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten en statuten.

Bij Kroessenvisser werk je nauw samen met ons team van advocaten en andere notarissen om onze cliënten de best mogelijke juridische oplossingen te bieden. Onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn uitgerust met moderne faciliteiten die je helpen om efficiënt te werken. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waar je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen en door te groeien. Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@kroessenvisser.nl en versterk ons deskundige team.

Solliciteer nu

Wij bieden een dynamische werkomgeving, professionele groei, en een klantgerichte aanpak. Sluit je aan bij een toonaangevend advocatenkantoor en werk met een team van experts aan uitdagende juridische vraagstukken.