Juridisch adviseur technologie

Bij Kroessenvisser zijn we op zoek naar een juridisch adviseur met expertise in de technologiesector. Als juridisch adviseur technologie ondersteun je bedrijven bij juridische vraagstukken rondom IT-recht, intellectueel eigendomsrecht, en privacywetgeving. Je hebt ervaring met softwarelicenties, gegevensbescherming, en e-commerce.

In deze rol werk je nauw samen met technologiebedrijven van start-ups tot gevestigde ondernemingen, en help je hen navigeren door complexe juridische landschappen. Bij Kroessenvisser bieden we een innovatieve werkomgeving en de mogelijkheid om je juridische kennis te verdiepen en uit te breiden. Onze kantoren in Amsterdam en Den Haag bieden een inspirerende werkplek met de nieuwste technologieën. Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@kroessenvisser.nl en maak deel uit van ons team van juridische experts.

Solliciteer nu

Wij bieden een dynamische werkomgeving, professionele groei, en een klantgerichte aanpak. Sluit je aan bij een toonaangevend advocatenkantoor en werk met een team van experts aan uitdagende juridische vraagstukken.